Skip to Content

Mennyi Szénhidrátot Kell Enni?

August 17, 2018 • admin

Mennyi Szénhidrátot Kell Enni?Mit áfonya édes, mézes pattogatott kukorica, lágy tésztát a közös? Ők a legízletesebb ételek körül! Ők is elsősorban készült szénhidrát — szerves vegyületek, amelyek a szervezet arra használ, hogy a munka a legjobb. Ezek a táplálkozási építőkövei is segíthet a fogyásban, hogy egészséges maradjon részeként a kiegyensúlyozott étrend. Ezért a szénhidrát fontos — hogy enni őket.

Mik a szénhidrátok, miért kell nekik?

Együtt, fehérjék, zsírok, szénhidrátok vagy makro. Makro, a fő építőkövei az ételt. Ők is anyagok, amelyek a szervezet köteles a folyamat, hogy az energia, a munka rendesen. A test nem tudja, hogy makro, saját, ami azt jelenti, hogy meg kell enned őket.

A szénhidrát a makro, hogy az energia, hogy az izmok idegrendszer. Ők is segítenek az agy jól működik, azáltal, hogy javítja a hangulatot, majd a memória. A szénhidrát a legegyszerűbb macronutrient a tested folyamat. Ennek eredményeként, ők is a szervezet elsődleges energiaforrása. Sok szénhidrát dús ételeket, mint a gyümölcsök, zöldségek, teljes kiőrlésű gabonák — tele vannak alapvető vitaminokat, ásványi anyagokat, hogy a szervezetnek szüksége van, hogy a funkció.

Melyek a legegészségesebb szénhidrátot enni?Melyek a legegészségesebb szénhidrátot enni?

A test nem egy nagy különbség az, hogy hogyan használja szénhidrát különböző forrásokból. A legfontosabb, hogy az egészség az, hogy a szervezet megemészti őket. Ha kombináljuk a szénhidrát, a másik tápanyagok teljes értékű, akkor lesz egészségesebb az, hogy egyél.

Amikor eszel egyszerű szénhidrátok, a test töri le őket a cukorral, hogy akkor emelje fel a vércukorszint. Ha a vércukorszint spike — vagyis gyakran hagyd, sokkal magasabb, mint a normál — emelje fel a kialakulásának kockázata 2-es Típusú diabétesz, a szívbetegség. Ezért fontos, hogy enni összetett szénhidrát.

Komplex szénhidrát vannak ételek, amelyek magas összegeket az egyéb tápanyagok, beleértve a rost. A test tovább tart megemészteni ezeket a szénhidrát. Hogy tartja a vércukorszinted stabil a nap folyamán, illetve segít a test kap állandó energia.

Próbáld ki ezeket az egészséges tápanyag- , rost-csomagolt összetett szénhidrát részeként a kiegyensúlyozott étrend:

 • Makk squash
 • Alma
 • Fekete bab
 • Fekete áfonya
 • Barna rizs
 • Csicseriborsó, lencse, más hüvelyesek
 • Kukorica — popcorn!
 • Zabpehely
 • Körte
 • Quinoa
 • Édes burgonya
 • Teljes kiőrlésű tészták, kenyerek

Mennyi szénhidrát van szükségem?Mennyi szénhidrát van szükségem?

Ott nem egy egzakt módon, hogy megfeleljen az ön egyéni igényeinek, hogy egy bizonyos számú szénhidrát. Azonban az Étrendi Irányelvek az Amerikaiak ajánljuk, hogy szerezze be 45-65% – a a napi kalória a szénhidrátok. Ha enni körül 1800 kalória minden nap, ez azt jelenti, hogy 810-1170 a kalóriát származik szénhidrát — körülbelül 200-290 gramm.

Gyakran előfordul, hogy az emberek elkezdenek számolni szénhidrát, amikor akarnak dobni pár kilót. Lehet, hogy csoda, hogy “Milyen sok szénhidrátot kell enni, hogy lefogy?” Korlátozó szénhidrát felgyorsítja az anyagcserét, segít érzi, tele van már. Azt akarja, hogy megtanulják a szénhidrát összegek az élelmiszerek eszel majd nyomon követni. Használja ezeket az irányelveket részeként az egészséges étrend:

Enni 100-150 gramm naponta, hogy lefogy, fokozatosan, vagy fenntartani a jelenlegi fogyás.

Enni 50-100 gramm naponta, hogy lefogy, stabilizálja a vércukorszintet.

Enni 20-50 gramm naponta, ha ön cukorbeteg, vagy túlsúlyos, fogyni szeretnének gyorsabban.

 

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.