Skip to Content

MIÉRT VAN AZ ÍZÜLETI FÁJDALMAT, ILLETVE HOGYAN KELL LEGYŐZNI

December 3, 2018 • admin

MIÉRT VAN AZ ÍZÜLETI FÁJDALMAT, ILLETVE HOGYAN KELL LEGYŐZNIMintha az élet nem nehéz, elég, hogy kezdődik, ízületi fájdalom teszi a legalapvetőbb feladatok érzem, ijesztő.

Vágás apple érzem magam, mint kivágását egy tuskó.

Játék a gyerekek is érzem magam, mint a birkózás, egy aligátor.

Ízületi fájdalom nem csak bosszantó, de mint mindenki, aki a tapasztalatok azt fogja mondani, hogy ez jelentősen csökkenti az életminőséget.

Ahelyett, hogy a tünetek kezelésével a gyulladáscsökkentő gyógyszerek vagy fájdalomcsillapítók, ami elhozhatja a nem kívánt mellékhatásokat, amelyek feltárása a tényleges degeneratív mechanizmusok a szervezet hozhat kiváltó oka állásfoglalás, a fájdalom nélküli élet.

Mi is Pontosan az Ízületi Fájdalom?

Ízületi fájdalom, gyakran nevezik artritisz, az ízületi gyulladás.

Nagyjából 52.5 millió felnőtt az Egyesült Államok jelentette, hogy azt mondta az orvos, hogy van néhány formája az ízületi gyulladás.1

A kockázat egyre arthritis a kor előrehaladtával növekszik. Okai is tartalmazza öröklődés, a túlsúly, ízületi sérülés, bél gyulladás, hormonális egyensúlyhiány.

A leggyakoribb formája az ízületi gyulladás, az osteoarthritis, ami degeneratív ízületi betegség, amely hajlamos arra, hogy befolyásolja a nagy ízületek, mint a csípő, térd, váll, bár ez akkor fordulhat elő, bármely közös a szervezetben.

A Rheumatoid arthritis egy másik gyakori formája az ízületi gyulladás bakesalebetty.com. Ez egy krónikus, gyulladásos állapot, amely hatással van az egész testet, különösen az ízületek. Az ízületek általában benne vannak a kisebb hézagok, a keze, a lába, csukló, boka.

Ízületi gyulladás okozza a fájdalmat, duzzanatot, merevség, amely terjedhet, enyhén irritáló, hogy teljesen legyengítette.

Hogyan Működik A Közös Fájdalom Jelentkezik?

Hogyan Működik A Közös Fájdalom Jelentkezik?Ízületi fájdalom tapasztalt, amikor degeneráció, gyulladásos reakciók előforduló belül az ízületek.

Az osteoarthritis, ízületi szövetek leromlott a “kopás”, ahogy láttam a sérülés, elhízás, vagy ismétlődő használat.

Kopás erodálja a porc, roughens az ízületi (közös) felületek a csontok

A csontok hozzávetőleges fokozott degeneráció, lereszeljük egymás ellen, ha a közös mozog, ahelyett, hogy simán siklik. A degeneráció a porc hagyhatja területeken a mögöttes csont védtelen, fájdalmat okoz, illetve gyulladás.

Szisztémás gyulladás is előfordul autoimmun betegség, például rheumatoid arthritis, ahol az immunrendszert, feloldja a gyulladásos anyagok úgynevezett citokinek, prosztaglandinok, hogy a támadás szerv, szövet.

Krónikus gyulladás, majd sűrűsödik a synovialis membrán, ami általában van egy védett a funkció a szövet. Gyulladás meghosszabbíthatja át a felületet, az ízületi porc, előbb-utóbb tönkreteszi. Súlyos kár, hogy a közös felületek idővel teszi a közös instabil pedig ahhoz vezethet, hogy a fogyatékosság, illetve deformitás.

Kiváltó Okai Ízületi Fájdalom

Osteoarthritic ízületi fájdalom kialakulhat a közös sérülés. Trauma a nagy hatású, sport vagy balesetek, melyen extra testsúly, ismétlődő használat, krónikus kötőszöveti szorító érzés, ínszalag lazaság, izomgyengeség a stabilizáló izmok, vagy mozog a közös mind a vezető, hogy közös sérülést, fájdalmat.

Kiváltó Okai Ízületi FájdalomSajnos, a többség az amerikai lakosság a túlsúlyos, illetve, hogy a túlsúly növeli az OA. Extra súlyt ad további nyomás, hogy a közös vezet kóros összehangolása az ízületeket, különösen a térdet, csípőt

Túlsúly is okozhat ízületi fájdalom, hogy vezet, hogy a megváltozott testtartás, járás, amely lehet, hogy az OA rosszabb. OA is vezethet a csökkent fizikai aktivitás, ami megnehezíti, hogy lefogy. További, kevésbé a fizikai aktivitás csökkenti az izmok erejét hozzájárulhat egy esés vagy sérülés, egyre nagyobb a kockázata, hogy több OA.

Rheumatoid Arthritis fejlesztési erős korreláció pozitív családi anamnézis; azonban a genetikai kockázat szorosan kapcsolódik az epigenetikai tényezők.

Epigenetics utal, hogy konkrét változások a génexpresszió ellenőrzött táplálkozás, valamint a környezeti tényezők. RA egy autoimmun betegség, a jelenlegi kutatás feltárta, hogy a rossz táplálkozás, az egészségtelen környezetben kiváltó gének kifejezni betegségek, mint rá.

Amellett, hogy a fenti okok osteoarthritis, rheumatoid arthritis, számos más mögöttes oka a közös fájdalom, beleértve a vitamin -, ásványianyag-hiány, haemochromatosis, kóros hormon szintje, gyulladás, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a fejlesztés minden típusú ízületi fájdalom.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.