Skip to Content

Visszér: hogyan lehet ettől megszabadulni?

April 12, 2017 • admin

Ellen kóros tágulása az erek, műtét, sclerotherapia a hab, endovenous kezelések igazolták magukat. Frissítés Visszér: hogyan lehet ettől megszabadulni?ezek a technikák.

20-35% – a, a felnőttek által érintett visszerek az alsó végtagon. Alternatívák sebészet, ultrahang-vezérelt sclerotherapia, endovenous lézer kezelések, illetve a rádiófrekvenciák, csak bizonyította előnye a minőség, az élet a következő hónapokban a műtét. Ez pedig sokkal jobb, mert ” a korai kezelése visszér betegség csökkentheti a szövődmények ,” mondja Dr. Pár Zandi érrendszeri-phlebologist az Európai Kórházba Georges Pompidou (AP-HP), Párizsban, különösen A vénás trombózis a visszér, visszér vérzések, de különösen a lábszár fekély. Ajánlott, hogy beavatkozzon a pillanat, amikor a visszeres kezdődik, hogy a legjellemzőbb, vagy ha ez már bonyolult, Még akkor is, ha a tünetek a vénás elégtelenség, zavarja a mindennapi életben “. Előnye, korlátait az egyes technika.

A klasszikus műtét

a módszer abban áll, hogy extirpating alatt locoregional vagy általános érzéstelenítés, a beteg erek által a A klasszikus műtétfolyamatot nevezzük “stripping” a saphena vénák (található terület, felület). Ez a legtragikusabb a szövetek, mert kis idegek szakadt egyszerre. A szociális Biztonsági gondoskodik, de a sebész, a anesthetists, valamint a költségek a kórházi gyakran ki.

Milyen esetekben? Lehetséges minden esetben, de ez a választott, különösen, ha a endovenous technika technikailag nem lehetséges (átmérője a véna kell kezelni, nagyobb, mint 12 mm). Ez azonban nem biztos, hogy megvalósítható, mert az állami egészségügyi contraindicates érzéstelenítés: a feltétele a vissza (epidurális), szív-vagy általános betegségek (rák, vagy krónikus érzelmeit) . A vénás állami akkor válik másodlagos tényező, különösen, ha nem áll fenn a fekély vagy vénás trombózis visszerek.

Előnyei: a költségek jóval alacsonyabbak, mint a endovenous technika, mert a lézeres szonda vagy rádiófrekvenciás nagyon drága. A visszatérítés a rádiófrekvenciás technika által a Szociális Biztonsági azonban vita tárgyát képezi.

Endovenous kezelés, lézeres vagy rádiófrekvenciás

Alatt locoregional vagy általános érzéstelenítés, ez okoz “égési”: szonda fűtése lézeres vagy rádiófrekvenciás (mikrohullám) módszer a visszértágulat. A véna visszahúzza a következő évben válik egy finom szálas kábelt, ahol a vér már nem folyik.

Milyen esetekben? Endovenous technikák lehetséges, ha a véna kell kezelni a cső nélkül (cső), anélkül, hogy sinuosities, ha az átmérője nem haladja meg a 8, 12 mm-es intézkedések legalább 4 mm átmérőjű, (a méret a szonda). Ez a technika nem ajánlott a vénák, hogy a “supra-fascial”, ez azt jelenti, hogy nem egy borítékban (fascia), ezért túl felszínes, a kockázatok miatt a diffúzió a hőt, így a burns, a Környező szövetek, bőr.

Az előnyök: a kezelés választás a visszerek az Egyesült Államokban, ha ez technikailag lehetséges, mert az egyszerűség rendelkező sorozatok (hogy kevésbé agresszív a szövetekben, mint a hagyományos műtét, vagy könnyebb), mint tekintve a visszaesés. Valóban, visszértágulat, eltávolítják mindig vissza, de a endovenous technika, több ritka.

Hab-

irányított sclerotherapia Hab – vezérelt sclerotherapia, érzéstelenítés nélkül, valamint az orvosi gyakorlat során Hab-injekciós közvetlenül a visszértágulat egy gyógyszer formájában hab (emulzió, amely a levegő buborékok), egy olyan ” Kémiai égés “. Ez vonatkozik a szociális biztonság.

Milyen esetekben? Lehetséges minden esetben.

Előnye: Kevésbé drága, érzéstelenítés nélkül vagy munkabeszüntetést, élvező egy 15 éves utánkövetés, az előnyök bizonyos, kivéve, ha az ismert allergia szklerotizáló termékek, hajlam, hogy visszérgyulladás , ismert szív fejlődési rendellenesség (foramen Ovális), a migrén aura. Ideális kezelésére visszatérő visszerek különösen a műtét után. A forgalomba hozatali engedély (AMM) időpontok 2013-tól csak. Ez téríti a tb.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.